skip to Main Content

Hos oss kan du hyra rum, lägenheter och stugor

Välkommen till Ottsjö Fjällby!

I Ottsjö fjällby finns två separata stugor och 21 lägenheter med egen ingång och uteplats eller balkong. Kontakta oss så hittar vi den bästa lösningen för dina behov och önskemål.

Samtliga hus och lägenheter är utrustade med porslin, diskmaskin, kyl/frys, mikrougn och TV. Sängarna har bäddutrustning, linne ingår ej. Barnsäng, barnstol och sänglinne finns för uthyrning.

Skicka en bokningsförfrågan

Vet du vilken period du vill hyra, så fyll i vår enkla bokningsförfrågan här till höger. Vi återkopplar med vad som finns ledigt. 

Längre ner på den här sidan finns mer information om våra bokningsregler och priser. Har du frågor som du inte hittar svar på så är du varmt välkommen att höra av dig direkt till oss på telefon eller via mail. Våra kontaktuppgifter finns här.

Bokningsregler & bokningsläge

Alla våra boenden hyrs ut antingen hel vecka från söndag – söndag, kort vecka söndag – torsdag samt weekend torsdag – söndag. Om du har frågor om bokning eller om du vill hyra andra perioder så kontakta oss gärna direkt via mail till bokning@ottsjofjallby.se

Priser

Våra boenden har olika priser beroende på säsong. Du kan se våra priser via PDF, som du kan öppna i ett separat fönster, eller ladda ner och skriva ut:

Bokningsförfrågan

  Se hur våra olika rum, lägenheter och stugor ser ut

  Har du inte bott hos oss i Ottsjö Fjällby ännu? Här nedan kan du se bilder från våra olika boenden. Tänk på att lägenheterna kan skilja sig lite åt när det kommer till läge och utsikt. Hus 1 och Hus 10 är våra fristående stugor. Här finns en översiktskarta över området:

  Bilder från våra lägenheter med 4 bäddar i markplan

  Lägenheterna i hus 2 och 3 ligger i marknivå. Här finns två sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök samt dusch/wc. 

  Bilder från våra lägenheter med 4 bäddar på övre plan

  Lägenheterna i Hus 9 ligger i bottenplan eller en trappa upp. Här finns två sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök samt dusch/wc. 

  Bilder från våra lägenheter på två plan med 6 bäddar

  Här bor det lite större sällskapet bekvämt i tre sovrum och dusch/wc en trappa upp samt kök och vardagsrum med öppen spis på entréplan.

  Bilder från Värdshuset

  På Värdshuset kan du hyra rum med upp till fyra bäddar. Här finns en vidunderlig utsikt och dusch på rummet. Ni kan laga mat i det stora köket eller boka bastun som finns i källaren.

  Bilder från Stuga 1

  I Stuga 1 finns fyra bäddar. Här finns två sovrum, kök, dusch/wc samt vardagsrum med öppen spis.

  Bilder från Stuga 10

  Stuga 10 har sex bäddar. Här finns tre sovrum, kök med eldstad och härlig utsikt i vinkel ut över Ottsjön. En trappa ner finns vardagsrum med öppen spis. Stuga 10 är vår största stuga och har förutom dusch och wc också egen bastu.

  Back To Top